Відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість прорекламувала популярний бренд відвертих вбрань, примірявши на себе зовсім коротеньку чорну сукню. Так, дівчина позувала у відвертому чорному вбранні, яке ледь прикрило її пишні стегна.

"Привіт! А ви звідки? Я з Каліфорнії, а це маленьке чорне плаття-светр з @fashionnova 🖤🖤", - розповіла Чері. За 8 годин фото зібрала 154 тис. лайків. Фолловери прийнялся пускати слинку на апетитні форми Ани, а також зазначили, що їй дуже личить одяг з відкритими плечима.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ана Чері умістила масивні груди і стегна в крихітне бікіні, рекламуючи власний бренд купальників.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купальнику і запропонувала самим хтивим фанатам приєднатися до її приватної сторінки та экслюзивного Snapchat, не безкоштовно, звичайно.

А ще дівчина вирушила знімати календар на Карибські острови і скупалася в одязі на голе тіло.