Відомий російський співак Сергій Лазарєв, якому приписують романтичні стосунки зі скандальною українською співачкою Ані Лорак, часто тішить шанувальників новими фото у своєму Instagram. Так, в цей раз артист опублікував на своїй сторінці миле фото в компанії загадкової блондинки.

Так, на знімку Сергій Лазарєв позує під час зйомок "Блакитного вогника", який з року в рік транслюють на путінському телеканалі, і який вже знатно всіх дістав. На фотографії в оточенні новорічних декорацій Сергій Лазарєв позує в обнімку з маловідомою співачкою Юліаною Карауловою. Артист, якому приписують стосунки з Ані Лорак, постав на фото у вишуканому костюмі-трійці з білою сорочкою і метеликом на шиї. Його компаньйонка позує в довгому бежевому платті з блискучими сріблястими вставками. Волосся дівчини завите в акуратну зачіску, а на обличчі у неї яскравий макіяж.

У підписі до фотографії Сергій Лазарєв написав: "З літака на знімальний майданчик "Блакитного вогника"! З Юліаною. Дивіться у новорічну ніч на телеканалі Росія-1!". Шанувальники Лазарєва не пройшли повз і почали бурхливо обговорювати його нову публікацію. Деякі почали будувати теорії і приписувати Сергію роман з Юліаною. Але, схоже, вони просто колеги або друзі.

"Ви дуже красиві", "Дуже чекаємо на ваш дует", "Які гарні", "Шикарні", "Красиві", "Кандидати на премію "Пара року", дуже красиві", "Найкращі", "Ось це пара, відмінно виглядаєте. Красені, дуже підходите один одному", "Ми чекали з Ані Лорак", "Два улюблені артисти на одній фотографії", "Коли бачу зйомки з вогника, то розумію, що Новий рік вже зовсім близько", - пишуть фанати а коментарях до фото Лазарєва і Караулової.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, Сергій Лазарєв розповів історію свого життя в одному кліпі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що син Лазарєва начудив на дні народженні Пугачової, батьку стало не по собі.

Також портал "Знай.uа" писав, як змінилися шалено популярні колись Топалов і Лазарєв.