Українська співачка, яка виступає зараз більше перед глядачами країни-агресора, ввела в оману своїх фанатів новим селфи.

Співачка зняла себе в салоні свого автомобіля і розмістила отриманий знімок у Instagram. На знімку співачка позує у шапці і толстовці і явно чимось незадоволена.

"#вселюдикаклюди", - підписала фото Лобода.

Передплатники співачки спробували припустити, що викликало невдоволення на обличчі співачки.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Чого ми такі незадоволені?", "Коли зупинили за порушення, але ти, супер зірка,,", "Куди вас тітка понесло"," Mood: Світлана Лобода","Зараз би відпочивати десь на Лазурному березі, а не ось це все","Всі люди як люди, а ти кращаєш", "Ну її ... навіщо така фотка..? Напевно, не треба", "Своєрідно...", "Лобода, чо прокисла?"

Нагадаємо, Люди кричали "нещадна: Лобода показала, що робить за лаштунками

Світлана Лобода виклала в мережу нове епатажне фото, на якому позує перед виходом на сцену в Мінську. На сцену артистка вирішила вийти в зухвалому чорному вбранні, який оголює деякі частини тіла, а в цілому підкреслює її ідеальну фігуру.

Як раніше повідомляв "Знай.иа" Лобода в кортоеньком плаття не прикрила головного: фанати переходять в іншу релігію

Нещодавно знаменитість показала розкішний кадр зі сцени під час чергового виступу. Так, артистка засвітила шикарні довгі ноги в блискучому короткому відвертій сукні з глибоким декольте. За годину кадр зібрав понад 21 тис. лайків. Фолловери залишилися в захваті, зазначивши, що у Лободи неймовірні ноги, а ще вона виглядає сексуально навіть в одязі.

ТакожЗнай.иа" писав, Никитюк зняла стрес після "Танців з зірками": 17000 за ніч

За словами Лесі Никитюк, вона протягом 6 місяців працювала без вихідних, тому як ніхто інший мріяла про відпустку. Як тільки телеведуча "відстрілялася" в "Танцях з зірками" відразу взялася за планування подорожі. Відома мандрівниця вибрала для відпочинку розкішні Об'єднані Арабські Емірати, які вражають красою і дорогими цінами.