Учасниця відомого українського шоу Х-Фактор розповіла про те, що відбувається за кулісами після свого вильоту з проекту.

24-річна Поліна Полонейчик із Білорусії вибула із проекту після третього ефіру. Її виліт із шоу став шоком для багатьох шанувальників, адже вона була однією з фавориток проекту.

"Я не вважаю себе менш гідною перемоги, ніж інші учасники. Але я не ставила для себе надзавдання перемогти у що б то не стало. Мені було цікаво спробувати себе в трьох ефірах. Це здорово! Я намагалася посміхатися, вживатися в нові образи, гарно піднімати руки, рухати тілом. Але врешті-решт зрозуміла, що це не моє! Я не вмію, та й не хочу цього робити. Так, я навчилася інакше триматися на сцені, але, на жаль, мені цей навик в подальшому не надто стане в нагоді", - розповіла виконавиця.

Виконавиця відмітила, що проект допоміг їй у багато чому розкрити себе абсолютно по-новому.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Для мене великим відкриттям стало те, що на проекті все по-справжньому. Ніхто не змушує нас зраджувати самому собі. І люди тут працюють справжні і добрі. А доброти взагалі в житті повинно бути більше", - зізналася Полонейчик.

При цьому вона також не стала заперечувати, що під час шоу у неї були і складні періоди.

Співачка підсумувала, що у неї траплялися періоди, коли хотілося все кинути і піти додому. А бувало, що все складалося чудово і хотілося залишитися тут подовше. За її словами, на проекті залишилося багато гідних людей, для яких продовжувати участь в Х-факторі дуже важливо.

Нагадаємо, Софія Ротару: успіх і нещастя вічно молодої української співачки

Як раніше повідомляв Знай.uа, Монатік показав, як запалив у Парижі: модно і еротично

Також Знай.uа писав, що Никитюк зняла стрес після "Танців з зірками": 17000 за одну ніч