Зовсім нещодавно на Youtube-каналі російського "Нового радіо" з'явилося скандальне відео "в підтримку української групи "Kazka". В дуже дивному ролику під популярну пісню "Плакала" відомі російські артисти пускають сльози. Так, серед безлічі знаменитостей можна розгледіти Лоліту Мілявську, Діану Арбеніну, Діму Білана.

Як не дивно, плаксиве відео вже встигло заробити безліч дизлайків і всього кілька відміток "Мені подобається", а користувачі мережі активно обурюються і посилають артистів куди подалі з "їх підтримкою".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
Варто нагадати, що кліп приурочений до премії "Нового радіо" - "Вища ліга", яку вручали в Москві 30 листопада. Kazka "заочно" отримала нагороду за популярну в російських чартах пісню "Плакала", але забирати її не стала. Премію від "Нового радіо" також отримали такі українські артисти, як Ані Лорак, Віра Брежнєва, і Микита Алексєєв, які останнім часом частіше виступають в Росії.