Автор автор хіта “Плакала”, який виконує український гурт “Kazka” пояснив шанувальникам зміст пісні.

Композиція “Плакала” – це прорив в українській музиці, адже вона вперше увійшла до рейтингу топ-10 світового чарту Shazam. Мотив пісні запам’ятовується з першого разу, а слова чіпляють свідомість кожного. Однак у шанувальників гурту було безліч версій щодо змісту тексту та його головної думки. Найцікавішими з них були домисли, що в пісні йдеться про вагітність або ж домашнє насилля.

Автор хіта, Сергій Сердик, дав інтерв'ю сайту Yakaboo, в якому пояснив, про що ж насправді співає Kazka. Він також зазначив, що на його думку, пісні повинні мати історію, нести до слухача емоції та передавати переживання.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

“Це історія двох дівчат - зовсім юної та молодої мами, що переживають розставання з коханими, які не виправдали сподівань. Призвело це до нестримних сліз розчарування, проте, коли сльози висохли, дівчата твердо вирішили почати все спочатку. І день засяяв новим змістом, фіалка розцвіла, хеппі-енд”.

Домисли фанатів про те, що пісня порушує проблему насильства в сім’ї не підтвердилися.

“Новий досвід для мене — така кількість версій від слухачів, про що саме пісня, бо в моїй реальності все просто і зрозуміло. Бачив у соцмережах найнеймовірніші варіанти, наприклад, що пісня про домашнє насильство, а «фіалка розцвіла» — це синець, що з’явився від сильного удару. Звертаюся до всіх, хто це читає — про фізичне насильство там і мови нема. А от про насильство емоційне, яке призводить до розставання, звісно ж, є, це рушійна сила історії”.

Раніше “Знай.ua” писав, що український музичний гурт KAZKA зайняла перший рядок рейтингу, складеного МузТВ.

Нагадаємо, популярна українська студія "Мамахохотала" представила пародію на пісню "Плакала" української групи KAZKA на своєму 100-му концерті. У ній артисти показали, що насправді надихнуло творців пісні на рядка, які стали так популярні в країні.

Знай.ua” писав, що учасники групи показали, як вона знімала легендарний кліп на пісню "Плакала", яка останнім часом у всіх на слуху.