Українська музична група KAZKA посіла першу сходинку рейтингу, складеного МузТВ.

Російські слухачі високо оцінили пісню українських музикантів.


На першу сходинку команда зуміла потрапити завдяки своєму головному хіту - пісні "Плакала".

Цей трек заробив величезну славу не лише на теренах рідної країни, але і у всьому світі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Влітку 2018 пісня зуміла набрати більше 50-ти мільйонів прослуховувань, а восени вже лідирувала в чарті Shazam.

Юирий Нікітін, директор компанії mamamusic зазначає, що це унікальний випадок, коли пісня українською мовою підриває світові музичні тренди. Про це Юрій каже в своєму Instagram:

"Сьогодні Трек KAZKA - "Плакала"увійшов в топ-10 пісень світового чарту Shazam. І, як пишуть експерти, це перший випадок в історії української музики (і не тільки української), коли пісня українською мовою викликає такий резонанс у світі".


Нагадаємо, Камалія втратила найріднішу людину

У понеділок, 12 листопада, в родині української співачки Камалії дружини мецената і мільярдера Мохаммада Захура, сталося страшне горе.

Про це співачка повідомила на своїй сторінці в Instagram.

Камалія розповіла шанувальникам, що вона провела в останню путь рідну бабусю.

"Вона була дуже світлим, добрим і правильним людиною, шановним друзями, колегами, сусідами і рідними, але, на жаль, з дуже нелегкою долею. Спочивай з миром, наша рідна! Вічна пам'ять! Царство небесне!" написала під знімком співачка

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Ані Лорак нарешті заговорила про наболіле

Популярна співачка Ані Лорак вирішила поставити крапку у своїх стосунках з чоловіком. При цьому ситуація навколо розставання пари обговорюється в суспільстві вже не перший місяць.

Також Знай.ua" писав про те, что гола Лобода закинула ноги на стіл

Нещодавно знаменитість зробила селфи в дзеркалі, показавши, як відпочиває після концерту. Так, артистка роздяглася і заодно похизувалася педикюром.