Відома американська модель і актриса Емілі Ратаковскі обожнює радувати фоловерів в Instagram пікантними знімками. Нещодавно знаменитість похвалилася незвичайним кадром з обкладинки культового глянцю Vogue Australia. Дівчина позувала у старовинній ванній з величезним ланцюгом, засвітивши пишні груди і плаский живіт.

За 3 години кадр набрав майже 225 тис. лайків. Фолловери залишилися в захваті і зазначили, що Ратаковскі нарешті одяглася, адже її частіше можна зустріти в купальнику або нижній білизні, а іноді і зовсім голою. Також шанувальники почали розхвалювати ідеальну фігуру Емілі, називаючи її "ідеальною", зізнавшись, що вона мотивує більшість дівчат по всьому світу.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Емілі Ратаковскі показала дуже відверті кадри з ванної, ледь прикриваючись рушником. Також дівчина понежілась в піні і поговорила по душу, як по телефону.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також знаменитість показала чорно-білий кадр, на якому прикрила масивні груди ліфом власного бренду купальників.

А ще Емілі знову продемонструвала розкішну фігуру з бікіні власного бренду зі зміїним принтом. Масивні груди вона ледве змогла прикрити руками.