Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів Instagram милими сімейними знімками. Знаменитість показала, як відсвяткувала день народження маленького сина Сейнта. Так, чоловік Каньє Уест і дітки Норт, Сейнт і Чикаго позували під тропічними рослинами - декораціями до вечірки в стилі "Тарзана".

"Відзначаємо день народження Сейнта на тематичній вечірці в стилі "Тарзана", - похвалилася Кардашьян. За 18 годин кадр набрав майже 2,9 млн. лайків. Фолловери почали розхвалювати сім'ю, адже останнім часом Кім рідко викладає фото, де збирає всіх разом. Були і ті, хто зазначив, що єдиною красунечкою на фото вийшла сама світська левиця, а решта вийшли якось невдало.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більша за іншу.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.