Буквально днями всесвітньо відома супермодель Наомі Кемпбелл засвітилася на Манхеттені в Нью-Йорку. Так, папараці підловили знаменитість біля готелю і сфотографували. Про це пише ТСН.

Варто уточнити, що 48-річна Кемпбелл, швидше за все, виходила з готелю і при цьому виглядала як завжди приголомшливо. На моделі була міні-сукня рожевого кольору, зверху тепле хутряне пальто і замшеві чоботи-ботфорти на низькому ходу. У руках Наомі тримала зелену сумку з крокодилячої шкіри, яка чудово гармоніювала з її кільцем зі смарагдовим каменем, яке блищало на пальці.

Наомі Кемпбелл

Раніше повідомлялося, що Наомі Кемпбелл показала, як відсвяткувала День подяки. На своїй сторінці в соціальній мережі Наомі Кемпбелл опублікувала відверту фотографію, на якій позує лежачи на святковому столі. Цим знімком Кемпбелл також продемонструвала свою відмінну фізичну форму і довгі стрункі ноги.

Для фото модель одягла чорний мереживний бюстгальтер, чорні трусики і корсет. Її волосся розпущене і спадають на стіл. Наомі млосно дивиться в камеру, а на її обличчі яскравий макіяж. У підписі до фото знаменитість написала: "Сподіваюся, у вас були щирі і душевні подяки".

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Нагадаємо, що Наомі Кемпбелл разом зі своєю 67-річною матір'ю Валері Морріс-Кемпбелл знялася для різдвяної рекламної кампанії бренду Burberry. У фотосесії взяли участь актриса Крістін Скотт Томас, актор Метт Сміт і співачка M. I. A.

Як повідомляв портал Знай.uа, супермодель російського походження і дружина американського актора Бредлі Купера Ірина Шейк опублікувала у своєму Instagram відверте селфі, зроблене в дзеркало ванної кімнати.

Також портал Знай.uа писав, що ангел Victoria's Secret Белла Хадід часто тішить своїх шанувальників з усього світу новими фотографіями у соціальній мережі Instagram. Так, цього разу модель опублікував пікантні фото, зроблені на вулиці.