У Львові 12 грудня стартував тиждень допрем'єрних показів в Україні фільму "Секс і нічого особистого", де в ролях знялися улюбленці публіки: Роман Луцький, Наталія Мазур та Сергій Притула.

Під брифінгу шоумен разом зі знімальною командою поділилися враженнями від спільної роботи над стрічкою.

Притула зізнався: більша частина сцен створена у Львові, тому й допрем'єрний показ відбувся саме в цьому місті, це стало для всіх символічним.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"Ми починаємо промо-тур повнометражного фільму "Секс і нічого особистого" саме зі Львова, тому що, мабуть, 70% фільму було знято у Львові. Мені здається, що це буде дуже правильно – віддати шану місту Лева і розпочати промо-тур саме тут. Це така невеличка перевага. Той момент, коли через тиждень це відбудеться у Києві, коли через тиждень почнетьсяч прокат, львів'яни як завжди будуть ходити з піднятим носом і казати: "Ми вже це бачили", – додав Притула.

Гуморист зазначив, що кінострічка є франшизою, яка спочатку знімалась канадцями у Литві, через що адаптовувалась під українського глядача цілих 7 місяців.

"До мене звернулися зробити адаптацію сценарію для українського глядача і я був дуже втішений, тому що в Україні завжди фільми чи серіали знімалися з погляду на те, що буде подальший перепродаж на Росію. І тут, коли тобі ставлять задачу чітко, що ні, ніяких інших ринків, що ми орієнтуємось на нашого глядача, зрозуміло, що ми з "Вар'ятами" взялись за цю роботу і писали сценарій близько 7 місяців. Він неодноразово перероблявся з огляду все таки на якісь речі, які стосуються ментальності українців. Якщо подивитись на канадський оригінал, то у ньому є дуже багато забороненого гумору, який для українців не є притаманний", – пояснив він.

Цікаво, що кілька суперечливих деталей у фільмі довелося змінити мало не в останній момент: на думку головного героя, там було "забагато еротики", а головна мета, інша – створити комедію з натяком на пікантність, але точно не вульгарність.

"Любов – вона має багато складових: це і довіра, і підтримка, і здатність віддавати партнеру і, авжеж, пристрасть, секс, тому ми командою вирішили щиро, чесно, по-доброму розповісти процес і яку роль він відіграє у відносинах. Я вважаю, в нас вийшло не вульгарно та щиро", – запевнила одна з головних акторок Анжеліка Ніколаєва.

Дивіться: Секс і нічого особистого - офіційні трейлери

Нагадаємо, Притула заінтригував Україну у річницю Майдану. Як повідомляв "Знай.ua", у мережі оприлюднили саундтрек до фільму "Секс і нічого особистого". Також "Знай.ua" писав, Притула поділився життєвим лайфхаком.