Примадонну російської естради Аллу Пугачову, якій наступного року виповнюється 70 років, фанати рознесли в пух і прах за вбрання, яке помітили на одному з відео в мережі.

Про це пише Politeka.

Напередодні, 11 грудня, Пугачова відгуляла на дні народження своєї подруги - адвоката і світської левиці Іди Достман. На свято вона приїхала не одна. А привезла чимало зіркових гостей, серед яких були Володимир Винокур, Наташа Корольова, Микола Басков та інші.

Цікавий відеоролик опублікувала в своєму Instagram. На відео показали, який сюрприз зіркові гості влаштували іменинниці.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Але особливу увагу користувачів на цих кадрах привернув вигляд Алли Борисівни. Артистка обрала для свого образу чорну міні-сукню, доповнивши її напівпрозорою накидкою зі сріблястою вишивкою.

В коментарях користувічі відзначили, що майже 70-річній жінці варто вбиратися дещо скромніше та ховати свої ноги.

"Пугачову не впізнати! Старуха! Земля їй пухом і вічна пам’ять", "Воно нам не треба … знати. Не цікаво. Головне, що Пугачова на відео виглядає не дуже … сексуально", – публікують під постом відгуки.

"А мені сподобалося, суть у чому ??? А в тому, що Пугачова, проста баба, і може веселитися, як все, треба сюрприз -Будь ласка !!!! А то, деякі, сноби, не хочу, не по рангу))))))", – написав один з користувачів.

Зовнішнім виглядом Примадонна завдячує своєму стилісту Алішеру, який останні кілька років по-новому одягає співачку. Тепер її не побачиш у всім знайомих балахонах, тепер у її гардеробі повно речей, які навпаки підкреслюють фігуру.

Крім того, Алішер нещодавно заявив, що скоро публіка буде вражена образом Пугачової. Так він натякнув на її виступ з нагоди ювілею у 2019 році.

Нагадаємо, чоловік Алли Пугачової, молодий артист Максим Галкін показав зворушливе сімейне відео.

Як повідомляв портал Знай.ua, Філіп Кіркоров дуже трепетно привітав з днем народження свою давню подругу Ані Лорак.

Також Знай.ua писав про те, що користувачі Мережі і підписники Максима Галкіна в Instagram стали бити тривогу, оскільки популярний шоумен вже чотири дні не виходить на зв'язок, не публікує нові знімки і відео, а також не записує "історії".