Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже незвичайним, але розкішним образом від відомого українського дизайнера, примірявши леопардове плаття. Фанатам в очі впало зовсім інше: шанувальники одразу ж розгледіли кругленький животик артистки і запідозрили, що вона вагітна.

"Добренький ранок пупсики!)", - побажала всім Полякова. Фолловери ж почали засипати кумира здогадками: "А чи не вагітна чи Ви, бува? 🤔", "Я бачу животик, так?", "Таке відчуття що вагітний животик", "Мені здається чи ти вагітна?", "Я бачу акуратний животик:)))?", "Ольга Юріївна, ви вагітні!?", "Інтригантка наша😘".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.