Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Лише 5 грудня знаменитість вперше стала мамою, а тепер старанно думає, як же схуднути до літа і повернутися до колишньої форми. Так, артистка записала коротеньке відео з одного з тренувань з йоги. Правда, ще на останньому місяці вагітності.

"Багатьом здається, що #Йога 🧘‍♀️ - це просто сидіння, марна трата часу і нудьга. Я так не вважаю. Йога - це вид практики для людей, які знаходяться в пошуку внутрішнього балансу, гармонії , а не підкачування м'язів. Як тільки ти прокачаєш свій мозок, м'язи теж підтягнуться!!! Запевняю! Йога вчить витривалості і тому, як правильно поводитися з власним тілом, не силуючи його. А під час вагітності ще більш важливо і потрібно займатися йогою, звичайно, якщо немає протипоказань лікаря, адже йога - це один з найефективніших способів підготуватися до пологів. Кожне проспівування #ОМдопомагає розслабитися при сильних хвилеподібних відчуття в пологах. Ну а якщо ви ще не вагітні, то йога допоможе вам завжди бути в гарному настрої, у спокої, та і для сідниць буде корисна 😉😘", - поділилася знаннями Тодоренко. Фолловери залишилися в шоці: "❤️Яка ж ти молодчинка ❤️", "Скажіть Регіні що вона народила🤗", "Молодець ))))так тримати!адже малюк це не спосіб зупинитися в житті !малюк ніби змушує тебе не здатися а йти далі! The same situation", "Скільки можна вагітні фотки викладати, вже всі знають, що Регіна народила", "В здоровому тілі здоровий дух "😋Молодець !!!Удачі у всьому!".

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

Також знаменитість надівши помаранчеве сарі, заспівала для Sandora якоюсь дуже таємничою мовою.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.