Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила похвалитися домашнім затишком і добрим ранком, однак чомусь залишилася в одних трусах. Так, артистка розляглася на диванчику, показавши покалічені ноги, потім трошки помучила кота і під кінець заінтригувала чоловічими ногами.

"А ось я руками, ногами, хвостом і шкарпетками за прекрасний позитивний день!👍🏼🤣 Мене сьогодні рано розбудили і захотілося поділитися світлим станом душі.😉😊❤️", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери не змогли пройти повз: "Анастасія, у мене до вас кілька питань: Хде кінь за 100500 мульйонів доларів, Хде супер пупер мега шоу,якому буде заздрити Мадонна і де нарешті твоя дочка???", "Бідний кіт весь у колтунах. Шерсть звалялася. Віднесіть в салон нехай вистрежуть.", "Які заходи відвідуєш, крім дивана? 🤔", "У алкоголіка сон короткий😏😏😏", "Раніше встав - більше випив )".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.