Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фото в чорній прозорій сукні з пікантним декольте.

На фотографії, яка з'явилася в акаунті Ані Лорак, вона позує у вишуканому чорному платті з прозорою вставкою на грудях, яка відкриває відверте декольте. Сукня має об'ємні рукави і відмінно лягла по фігурі артистки. Волосся Лорак розпущене і м'якими хвилями спадає на плечі, на її обличчі легкий макіяж, а у вухах сережки.

У підписі до фотографії співачка написала: "Доброго, теплого вечора...". Російські шанувальники Ані Лорак не залишилися байдужі до цього фото і почали активно його обговорювати. Користувачі засипають Лорак компліментами, побажаннями та зізнаннями в любові. Тим часом українці, які підписані на артистку в Instagram, нагадують їй, що вона зрадила Україну і розважає росіян, коли в країні йде війна з Росією. Деякі також дорікнули Лорак в тому, що у гонитві за славою і грошима вона втратила чоловіка.

"Кароліна подивилася ваше шоу - дуже вразило! Супер! Ви велика молодець! Любові і щастя вам! Все ще попереду", "В Росії такі співачки не народяться! Факт!", "Дуже красива жінка. Щастя Вам величезного", "Так безглуздо втратити чоловіка! Треба було його з собою забирати! Або самій нікуди не ломитися. А то заради грошей і сумнівної слави втратила сім'ю. Нерозумно", "Скільки шуму в Україні і в Росії через це плаття! Але ж Кароліна в ньому прекрасна!", - пишуть користувачі в коментарях до фото Лорак.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, поки Лорак кличуть на гастролі в рідну Україну, вона розважає росіян.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лорак освистали за дивну зачіску.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лорак обмоталася клейонкою і дякує за кліп, а шанувальники називають його "фуфлом".