Примадонну російської естради Аллу Пугачову, якій наступного року виповнюється 70 років, розкритикували за сміливий наряд.

Напередодні, 11 грудня, Пугачова вітала з днем народження свою близьку подругу – адвоката і світську левицю Іду Достман. На свято вона приїхала не одна. А привезла чимало зіркових гостей, серед яких були Володимир Винокур, Наташа Корольова, Микола Басков та інші.

На записі, опублікованому в Instagram Наташі Корольової, можна побачити, як гості ховаються від іменинниці за ширмою. Штори рукою притримує Пугачова, а потім дає знак, і коли Достман з'являється перед гостями, ті хором заспівали "Happy Birthday to You". Іда спочатку була ошелешена, оскільки не очікувала такого сюрпризу. А потім почала обійматися з гостями.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Але особливу увагу користувачів на цих кадрах привернув наряд Алли Борисівни. На свято співачка одяглася в чорну міні-сукню, доповнивши її напівпрозорою накидкою з сріблястою вишивкою.

Під коментарями під публікацією деякі натякають, що в такому віці співачці вже пора прикривати старечі ноги, інші вважають її сексуальною, а треті, навпаки, заступилися за зірку.

"Пугачову не впізнати! Стара! Земля їй пухом і вічна пам'ять", "Воно нам не треба… знати. Не цікаво. Головне, що Пугачова на відео виглядає не дуже… сексуально", – публікують під постом відгуки.

"А мені сподобалося, суть в чому??? А в тому, що Пугачова проста баба, і може веселитися, як всі , треба сюрприз - будь ласка!!!! А то деякі сноби, не хочу, не за рангом))))))", – написав один з користувачів.

Раніше ми писали, що Алла Борисівна звикла до того, що її стосунки з чоловіками розглядаються під мікроскопом, але деякі події змушують оточуючих відчувати набагато більш сильний інтерес до найдрібніших подробиць. Одним із приводів стала відносно ймовірна зрада Максима Галкіна, хоча сама зірка намагається уникати спілкування на цю тему.
Як повідомляв портал "Знай.uа", Примадонна майстерно змінює свої образи.