Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram.

Незважаючи на часті оновлення в стрічці зірки і її постійні появи в публічних місцях, жінка завжди обережна в прояві почуттів перед публікою. Особливо це добре помітно в питанні, яке давно мучає всіх фанатів співачки.

Так, знаменита українська виконавиця, яка вже давно живе і будує свою кар'єру в РФ, ретельно приховує своє особисте життя. І хоча всім вже відомо, наскільки знаковим став для Лободи цей рік, причому, не тільки у творчій кар'єрі, але і в особистому житті, даних про неї катастрофічно мало.

Співачка зізналася на одному зі своїх концертів, що щаслива стати в цьому році мамою ще однієї прекрасної дочки, і це плід великої любові. Однак відданих фанатів мучить одне і те ж питання: хто ж той самий чоловік, який є батьком доньки співачки?

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Хвилює ця тема і представників ЗМІ, які намагаються підловити співачку з тим або іншим чоловіком на публіці. Однак Світла зберігає питання, що стосуються особистого життя, під сімома замками, в той час, як в мережі, все частіше і частіше, підтверджуються чутки про те, що батько дитини Лободи легендарний Тілль Ліндеманн – 55-річний німецький вокаліст, автор текстів пісень і фронтмен гурту Rammstein.

Наприклад під час концерту в Мінську старша дочка співачки Єва була помічена активно танцює під хіти своєї мами. Все б нічого, та тільки на футболці дівчинки був знаковий підпис – LINDEMANN. В таку випадковість повірити складно. Після цього чуток про любов дочки співачки до Тилля, а не тільки його творчості, стало ще більше.

ЗМІ також підігрівають цю інформацію тим, що показують фото з теплих сімейних вечорів, а дорогоцінний подарунок рокера – прикрасу у вигляді цикади, судячи по сторінці артистки в Instagram, дочка Лободи не знімає. До речі, прикраси Єви і Тілля виявилися абсолютно однаковими, що тільки підвищило інтерес фанатів.

Нагадаємо, Лобода шокувала фанатів своїм обличчям, природа постаралася як слід

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Лобода шикарно перепела Лепса: в моєму серці щур-ревнощі

Також Знай.uа" писав про те, що Лобода показала фанатам "чудеса еквілібристики".