Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів. Цей раз не став винятком – Волочкова знову викликала шквал критики у своїх підписників. Але, як не дивно, не рекламою.

На своїй сторінці в соціальній мережі Волочкова опублікувала фотографію, на якій позує сидячи на шпагаті, забравшись на високий тренажер. Фотографії, на яких Анастасія сидить в цій позі, давно стали легендарними і завдяки ним вона прославилася, в поганому значенні цього слова. На тренажер балерина залізла в чорному спортивному вбранні з рожевими вставками. Її волосся зачесане назад, а макіяж на обличчі неможливо розгледіти.

У підписі до фотографії Волочкова написала: "Прекрасний спортивний ранок. А ви підтримуєте свою розтяжку? Не намагайтеся повторити мій досвід і робити шпагат на поручнях в залі або на яхті. Є небезпека впасти. Краще просто дивіться на мене. І нехай ваш день буде позитивним! І спортивним!". Така публікація, звичайно ж, не могла пройти повз увагу підписників балерини і вони почали активно її обговорювати.

"Анастасія, що Ви вмієте робити, крім шпагату? Поділіться, наприклад, кулінарними рецептами, фотографіями з дочкою, її досягненнями, фото з батьком. Навіщо Вам ця гонитва за мужиками, всякий раз улюбленими?", "Я думала мені здалося", "Все життя враскоряку", "Навіщо так бридко фотошопити?", "Люди якщо хочете зачепити цю жінку, то своїми коментарями ви цього не зробите, допоможе тільки повний ігнор".

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

"Гортаю стрічку, красуня і леді Анжеліка Варум, витончена Валерія, сонечко Поліна Гагаріна і херак знову це опудало нараскарячку. Хвора баба кінь", "А ця знову пісю рве. Угомонись ти вже", "Я раніше думала, що у неї з головою щось сталося. Тепер думаю вона виконує держзавдання. Розважає народ, відволікає від їх проблем", "Це щоб глистам легше дихалося" - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, Волочкова зганьбила батька на весь Instagram, фанати обурені.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що вульгарна Волочкова подалася в монастир.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова показала своїх волохатих друзів.