Фанати Британської королівської родини ще не встигли отямитися від повідомлення преси про те, що Меган Маркл народить двійню, як їх чекав ще один шок. Здається, герцогиня Кембриджська знову вагітна, але ж здається зовсім недавно світ із завмиранням серця чекав появи на світ Принца Луї. Видання Star – головний розповсюджувач пліток про відомих людей, навіть назвав стать майбутньої дитини Кейт, за повідомленням ЗМІ, це дівчинка.

урнал Стар посилається на інсайдера в королівському палаці. Як пишуть журналісти, Кейт і Вільям відчувають себе на сьомому небі від щастя, адже тепер у них буде "Повний комплект" – два хлопчика, Джордж і Луї, і дві дівчинки, Шарлотта і її загадкова сестричка в животі у мами. Також інсайдер пише, що Вільям і Кейт завжди мріяли про дітей, близьких за віком.

За словами видання, Кейт приховує новину і не поспішає з оголошенням, щоб поки не відволікати увагу публіки від вагітної Меган, яка повинна народити навесні майбутнього року.

Британське видання Express звернулося за коментарями цієї новини безпосередньо у Кенсінгтонський палац. У резиденції подружжя прямо не стали нічого стверджувати, але заявили, що, будь вагітна герцогиня, про було зроблено офіційну заяву.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Кейт Міддлтон любить своїх дітей більше всього на світі. Так, на кінній прогулянці з дітьми, вона показала себе з кращого боку – як звичайна мама.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Герцогиня Кембриджська неофіційно відвідала скачки Houghton Horse Trials в Норфолку. На захід вона взяла з собою дітей: принца Джорджа і принцесу Шарлотту. Не постановочні фотографії Кейт були опубліковані в мережі.

Наголошується, що для кінних перегонів Міддлтон вибрала блакитне бавовняне плаття з вишивкою від Zara і доповнила образ сонцезахисними окулярами і темної сумкою. При цьому було видно, що в сумці було все необхідне для дітей на час відлучення з дому. Як у звичайної мами.

Нагадаємо, інсайдери знову заявили про те, що королівської сім'ї коїться щось недобре і між її членами стався черговий конфлікт. Наближені до сім'ї люди заявили, що принц Гаррі і принц Вільям сильно посварилися.

Як повідомляв портал Знай.uа Кейт Міддлтон ще на власному весіллі порушила королівський протокол.

Знай.иа писав, батько герцогині Сассекской продовжує витягувати брудну білизну дочки