Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова в черговий раз розлютила фанатів шпагатом в несподіваному місці. Фолловери не скупилися на слова критики.

Відповідне фото балерина розмістила в Instagram.

Волочкова вирішила продемонструвати свій "фірмовий" шпагат на особистій сторінці в соціальній мережі.

"Прекрасний спортивний ранок. А ви підтримуєте свою розтяжку? Не намагайтеся повторити мій досвід і робити шпагат на поручнях в залі або на яхті. Є небезпека впасти. Краще просто дивіться на мене. І нехай ваш день буде позитивним! І спортивним!" — вона підписала знімок.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

В коментарях вона піддалася критиці через те, що показує одне і те ж, що їй нічим більше хвалитися і відзначили, що її поведінка є неналежною.

"Сядьте на кіл вже. Все життя ноги врастопирку через велику кількість часто змінюючихся коханців", "Насть, на тебе дивитися гидко. Недоглянута, з немитою головою, вічно п'яна, і одягнена, як з ринку", "Годувальницю не порвіть", "Настя, ви, головне, в Новий рік на ялинку свою шпагатом не залазьте. А то уколетесь і на**нетесь", "Як на гінекологічному кріслі", — обурюються фолловери Анастасії.

Раніше повідомлялося, що скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість присвятила собі улюблену пісню і навіть зняла кліп. Таким чином артистка чомусь вирішила донести до хейтеров, як прекрасне життя, і що всі її дивні вчинки насправді обгрунтовані.

Нагадаємо, Волочкова заспівала у кліпі себе коханої: вся життя на понтах. Анастасія Волочкова дуже багатогранна: то шкарпетки вішає на ялинку, то пісні складає, то сідає на шпагат голяка.

Як повідомляв Знай. ua, Волочкова розсунула ноги і змусила фанів очманіти: "це щоб глистам легше дихалося". Скандальна балерина розлютила мережа черговим шпагатом.

Знай. ua писав, Волочкова не змогла встати з дивана. Анастасія Волочкова забула, який зараз місяць і тому вирішила не вставати з дивана в офісі.