Королівська сім'я намагається всіляко ховати своїх "скелетів" глибше в шафу, однак їх кістляві руки часом все ж вивалюються на огляд публіки. Іноді конфлікти між членами прізвища стають занадто очевидні. Це природно, адже монархи – теж люди, і між ними деколи складаються особисті, і не завжди приятельські стосунки.

Подейкують, що брати Принц Гаррі і принц Вільям, онуки королеви Єлизавети II і обидва щасливі чоловіки, сильно посварилися. Інші ж джерела пишуть, що конфлікт виник між їхніми дружинами, герцогинями Кейт Міддлтон і Меган Маркл. У всякому разі, герцоги Сассекські не так давно поспішно з'їхали з Кенсінгтонського палацу, щоб не жити з Кембріджськими, а тепер стало відомо, що і різдвяні свята вони будуть зустрічати нарізно. Хоча традиція королівської сім'ї припускає, що в ці святкові зимові дні родина тримається разом.

Про це повідомляє видання The Sun з посиланням на інсайдерів.

Джерела видання розповіли, що принц Вільям і його дружина Кейт Міддлтон та їх троє дітей будуть відзначати свята в Анмер-холі - своєму заміському будинку в графстві Норфолк.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Резиденція, в якій воліє святкувати королева - Сандрингем - знаходиться недалеко від будинку Вільяма і Кейт, однак у ньому всім Віндзорам досить складно поміститися. При великій кількості кімнат для проведення різних заходів і прийому гостей, маєток відверто переповнений всякий раз, коли деякі з них залишаються ночувати після вечері. Саме тому, коли в минулому році ще наречену принца Гаррі Меган запросили відсвяткувати Різдво з його родиною, майбутні герцог і герцогиня Сассекские гостювали у його старшого брата, і, за словами інсайдерів, "фантастично провели час разом.

Проте за останні місяці, за повідомленнями світових ЗМІ, відносини між синами принцеси Діани і принца Чарльза погіршилися. А між подружжям стався конфлікт.

Як раніше повідомляв портал Знай.uа, принц Гаррі з вагітною Меган з'їхали з палацу, що називається, з животом і пожитками. Злі язики стверджують, що королівська сім'я так і не прийняла нестандартну дружину принца – американку, мулатку, побувала замужем і старше самого Гаррі.

Нагадаємо, що остання поява Меган Маркл на публіці виявилося для неї не найвдалішим. Дружину принца Гаррі знову розкритикували за зовнішній вигляд. Спочатку користувачі і ряд західних таблоїдів звинуватили Маркл в тому, що вона знову скопіювала образ Кейт Міддлтон.

Шанувальники королівської сім'ї впевнені, що дружина принца Гаррі намагається все увагу преси перетягнути на себе і навіть копіює стиль герцогині Кембриджської. Приводом для нової хвилі чуток стало остання поява родичок на публіці.