Відомий російський співак Сергій Лазарєв дуже активно веде сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість шокував фанатів спільним фото з Владом Топаловим. Виявляється, популярний раніше дует "Smash!!" возз'єднався. Правда, тільки на один вечір - для виступу на ювілеї Юрія Ніколаєва, якому зобов'язані творчою кар'єрою.

"Сьогодні на 1 вечір Smash!! возз'єдналися для виступу на ювілеї Юрія Ніколаєва, тк з його програми «Ранкова зірка» , у нас багато чого почалося в творчості... заспівали з Владькою @vladtopalovofficial"Молитву"", - поділився емоціями Лазарєв. Фолловери не змогли пройти повз: "Класні. Вам треба щось зробити мега хітове спільне. У кожного свій шлях але іноді можна щось спільне видавати, так що б драйв був від цього.", "Боже, група Smash - моє дитинство... До цих пір мурашки по шкірі, коли слухаю "Молитву", "Belle", "Talk to me"та інші пісні. Дякую за ці шедеври! "Чорненький" і "біленький" назавжди в моєму серці❤️", "Радісно бачити вас разом!!! Моя юність!!! Ностальгія!!! Сергій чудово виглядає!!!!", "Як батько з сином".

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще