Відомий шоумен та лідер українського гурту Воплі Відоплясова Олег Скрипка презентував сучасний remix на народну колядку Щедрик, яку співає на Різдво уся країна.

Відповідне відео співак опублікував на своїй сторінці у соцмережі.

Скрипка зазначив, що дана версія була створена спільно з саунд-продюсером Bakun. Робити знамениту колядку в новому звучанні вже стало традицією для Олега, адже останні кілька років перед Різдвом він демонструє нові версії народної пісні. До слова, перший Щедрик від Скрипки був представлений рівно десять років тому.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, українська рок-група "Воплі Відоплясова" переспівала народну пісню, якій налічують близько 500 років, і зняла на неї чарівний відеокліп.

Прем'єра роботи відбулася 15 червня.

Фронтмен гурту Олег Скрипка зазначив, що разом зі знімальною групою він намагався показати світ автентики, казки і магічних ритуалів. У народній пісні мовиться про біль дівчат, які втратили своїх коханих на війні.

"Пісня "Дібрівонька" має давню оригінальну мелодію. Її було знайдено під час фольклорної експедиції гурту "Божичі". Власне, у співпраці з ними і був створений цей трек. Автентичний текст я трохи доповнив віршованій формі, укладеній під народний стиль", – поділився Олег Скрипка.

Представники групи кажуть, що: ""Дібрівонька" – це не перше придбання групи в жанрі етно-рок, але вперше він поєднує в собі фірмову "ВВ-шну рок-лірику і поетрі-рок, який зараз стає світовим трендом".

Раніше Знай.uа писав про те, що Стало відомо,що фронтмен "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка виступив зі своєю групою 3 серпня в Одесі на сцені Літнього театру "Морвокзал" з ювілейним концертом. В Одесі музикант влаштував голосування.

Також Знай.uа повідомляв, що Олег Скрипка стане дизайнером однієї з 3 головних новорічних локацій у Києві.