Стало відомо, хто стане четвертим тренером в рамках проведення шоу "Голос країни-9". Ним виявився Дан Балан – популярний співак, який до того ж номінований на премію Grammy як співавтор хіта у виконанні Ріанни "Live Your Life". Він доповнить тренерський склад, який тепер виглядає наступним чином: Потап, Тіна Кароль, Дан Балан, MONATIK.

Володимир Завадюк, головний продюсер шоу, прокоментував рішення про прийняття до складу тренерів Дан Балан. Він зазначив, що цього року головна тема "Голос країни-9" звучить "Зірки серед нас" і висловив переконання, що обов'язково вийде розкрити нові імена і нових зірок. Також він зазначив, що без оновленої тренерської панелі це зробити неможливо і пообіцяв, що вона здивує своїм складом всіх телеглядачів. Вперше за всю історію проведення шоу до нього приєднається світова зірка Dan Balan, який всесвітньо відомий не тільки як музичний виконавець, але також як композитор. З цієї причини він планує знайти на проекті виконавця, якому напише суперхіт і допоможе виконати його якомога краще, а не просто красивий талановитий голос. Завадюк додав, що всі чекають від Дан Балан багато яскравих і нових рішень.

Попереднім тренером, ім'я якого оприлюднили, став MONATIK, який до цього брав участь лише в дитячому аналогу шоу і привів до перемоги свою підопічну. Він з цікавістю ставиться до проекту, оскільки має досвід роботи тренером з дітьми, а з дорослими співаками ще не стикався. Виконавець не дуже активно розміщує свої фото в соціальних мережах, але нещодавно представив публіці гарні фото з своїми синами. Але так як тема сім'ї співаком ховається від усіх, то і знімок зроблений зі спини, так що осіб спадкоємців співака не видно.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Apple Music зробив добірку найбільш популярних виконавців, яким українці віддали свою перевагу в 2018 році.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Монатік відвідав Париж і залишився під незгладимим враженням, про що розповів на своїй сторінці в Instagram.

ТакожЗнай.uа" писав, що українські телеканали приготували своїм глядачам у новорічну ніч масу цікавих сюрпризів.