Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів Instagram знімками з далекого минулого. Так, знаменитість виклала дитяче фото, на якому забавно позувала в купальнику. Фанати залишилися шоковані тим, як діти Кім і Каньє схожі на зіркову маму.

"Малятко К", - лаконічно підписала Кардашьян. Фолловери залишилися в захваті і за 14 годин кадр набрав майже 1,7 млн. лайків. Шанувальники почали обговорювати, хто ж найбільше схожий на світську левицю: Норт, Сейнт або Чикаго і незабаром прийшли до висновку, що крихітка Чикаго - справжня копія мами.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більше за іншу.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.