Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Нещодавно артистка розповідала-показувала фотосесію з Позитивом для української редакції журналу Cosmopolitan. Тепер же Дорофєєва показала фотографію, яка є кадром з нового кліпу групи.

На знімку співачка постала в досить незвичайному брутальному образі. На ній коротенька чорна сукня цікавого фасону, а на ногах довгі червоно-чорні ботфорти на шпильках, які досягають стегон. Надя сидить у кріслі. В одній руці у неї дзвіночок, а у другій пістолет, який вона засунула в рот хлопцеві-татуювальнику. Волосся артистки розпущене, а на обличчі яскравий макіяж. У цьому образі Надя з'явилася в кліпі на нову пісню групи "Время и Стекло" під назвою "Песня про лицо".

У підписі до фотографії Дорофєєва написала: "Всім хорошого дня". Зазначимо також, що у попередньому посту на своїй сторінці співачка похвалилася шанувальникам, що нова відеоробота гурту зібрала вже більше двох мільйонів переглядів з моменту публікації.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як відомо, нещодавно Надя радикально змінила зачіску – відрізала довге волосся і зробила коротке каре. Треба сказати, що саме зачіска співачки останнім часом стала предметом бурхливих обговорень в соцмережах і пресі. А Надя тільки підливає масла у вогонь тим, що публікує фотографії з різними зачісками і довжиною волосся, що ще більше заплутує її фанатів. До того ж у кліпі співачка теж з'являється з різної довжини волоссям.

Нагадаємо, Позитив і Дорофєєва на стилі заворожили фанатів зухвалими образами.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дорофєєва показала, як радує чоловіка кожен день.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва вийшла на сцену в сексапільному костюмі, навіть Позитив сторопів.