Всесвітньо відома супермодель російського походження і дружина американського актора Бредлі Купера Ірина Шейк часто тішить шанувальників новими фотографіями в соціальній мережі. На цей раз модель опублікувала у своєму Instagram відверте фото.

Так, на фотографії, яка з'явилася в акаунті моделі, вона позує біля гримерочного дзеркала з яскравим освітленням. Ірина позує у вишуканій червоній білизні з мережива, яка підкреслює ідеальну фігуру і пружні груди моделі. Вона прилягла на туалетний столик біля дзеркала і дивиться в камеру. Її волосся розпущене і укладене на одне плече, а на обличчі стриманий акуратний макіяж. Поруч з нею на столику лежать засоби для укладання волосся та косметички.

Ірина Шейк не підписала свою фотографію, залишила лише кілька хештегів і зазначила бренд білизни, який вона наділа. Мабуть, це рекламний пост. Шанувальники моделі в захваті від її образу і засипають її компліментами в коментарях. Однак декому здалося, що Шейк сильно худа, і їй порадили більше їсти.

"Яка ви красива", "Краса", "Прекрасна", "Так гарно", "Красуня", "Ти така красива", "Прекрасна", "Така солодка", "Спекотна жінка в самому соку", "Дуже ніжна", "Іра, яка ж ти красива", "Заздрю її чоловікові, йому пощастило", "Як би я хотіла стати моделлю цього бренду", "Люблю тебе, дуже красива", "Ви найкрасивіша жінка в світі!", "Ідеальна", "Ви чудова" – пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото Шейк.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Відзначимо, до речі, що Ірина не тільки успішна модель, але і хороша мама. Як відомо, Шейк заміжня за голлівудським актором Бредлі Купером. Про їх роман стало відомо навесні 2015 року. Півтора роки тому у пари народилася дочка Лея. Для моделі і актора ця дитина стала першою.

Нагадаємо, Ірина Шейк показала фанатам чорну кудлату тварюку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що ночнушка намагалася втекти від розкішної Шейк.

Також портал "Знай.uа" писав, що стан Ірини Шейк схвилював фанатів.