Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила показати, як проходить її грудень у величезному заміському будинку. Так, артистка вибігла на холод, загорнувшись в рушник, пояснивши це тим, що таким чином єднається з природою.

"Крижана купіль, сніжок, морозець, улюблені люди поруч, будинок і абсолютне єднання з природою. А як проходить ваш грудень?💨", - похвалилася Волочкова. Фолловери не змогли пройти повз чергового дивного кадру: "У спеку вдень вона у шубі, вночі на вулиці в заморозки, вона в рушнику, що з нею?", "Раджу штани одягти. А то годувальницю застудите, жити ні на що буде🤸🏼‍♀️", "Коханий у вас завжди поруч,не працює..... Чергового безробітного на шию посадила...", "Ніфіга не розумію .... як дома , так і в пуховику і шкарпетках хутряних... а на вулиці так «абсолютне єднання з природою».... метафора 🤷🏻‍♀️".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.