Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість зізналася, що макіяж робить сама собі в машині, чим не сильно здивувала фанатів. Також артистка показала візажистів, які надали їй жіночний вигляд перед зйомками.

"Я дуже ціную увагу і доброту.🙏🏻 Макіяж і зачіску перед зйомками я зазвичай роблю в машині по дорозі.. Але останні штрихи і деталі підправляли сьогодні ось ці чарівниці втрьох.😊 І приємно, що жодна зйомка не обходиться без подарованих мені квітів улюблених мною.🌺 Прекрасний настрій.😊", - похвалилася Волочкова. Фолловери не змогли стримати сміх: "Кров з вух «без дарованих мені квітів улюблених мною»😂", "Анастасія, не пишіть книгу, наші убогі уми не осилять ваш високий розум. Тут пост один насилу читається, що вже ціла книга?! Коротше, залиште затію, не ламайте людям мозок! Не пишіть вашу книгу, написану вами, від вас для ваших прихильників, які читають вас.", "Вчитель російської в труні перевернувся разів 100.", "Макіяж і зачіска в машині??? Ось у чому секрет "вбитого" вічно волосся і поплилих очей😁😁😁😁".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.