Алла Пугачова - воістину імператриця естради. А в молодості – місцями шалена. Про її романи досі згадують з придихом. Про ті, які були, і про ті, які вже придумала сама публіка. Розповідали, що Пугачова крутила романи з Сергієм Челобановим Володимиром Кузьміним, колишнім чоловіком Ангеліни Вовк Геннадієм Чортовим і багатьма іншими. Сама Алла виходила заміж п'ять разів.

Тепер сенсація: в послужний список Примадонни трохи не потрапив молодий на той час лідер культової групи "Аліса" Костянтин Кінчев. У всякому разі, про це журналістам за гроші проговорилася подруга рокера Іветта Тиркіна. Фронтмен рок-проекту в той час у всіх на слуху. Алла переживала спад популярності і попросила розшукати для неї юного музиканта. Тоді в поле хижого зору Пугачової попався юний Кінчев. Вона хотіла дістати зірку до себе в Театр пісні, проте рокер відмовився. Причину Іветта Тиркіна не пояснила, а також не розповіла, як далі складалися відносини Примадонни і її невдалого коханця і протеже.

"Аллі Борисівні дуже хотілося повторити сплеск цікавості і збільшити касові збори, як це було за часів її відносин з Сергієм Челобановим. Вона "вербувала" талановитих коханців через свій Театр пісні. Активно запрошувала туди і Костю, який їй подобався", — розповіла подруга музиканта Іветта Тыркина.

І Алла, і Костянтин з цього приводу відмовчуються. Крім того, Кінчев щасливий зі своєю дружиною Олександрою, з якої як раз в той період починалися відносини.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Сама Алла на момент "полювання на Кінчева" була заміжня за продюсером Євгеном Болдіним, а ЗМІ надривалися "викриттями" її роману з музикантом Володимиром Кузьміним. Разведшись з Болдіним, Алла вийшла за Філіпа Кіркорова, але і з ним не залишилася назавжди. А в 2011 році стала дружиною пародиста і шоумена Максима Галкіна.

Як повідомляв портал "Знай.uа", фанати "поховали" Пугачову – вічна пам'ять.

"Пугачову не впізнати! Стара! Земля їй пухом і вічна пам'ять", "Воно нам не треба… знати. Не цікаво. Головне, що Пугачова на відео виглядає не дуже… сексуально", – публікують під постом відгуки.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що прихильники Алли Пугачової розкритикували її вбрання і порадили одягатися скромніше.

Також Знай.uа" писав, що російська зірка помітно помолодшала, схудла і скинула не один десяток років.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Примадонна майстерно змінює свої образи.