Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила показати вправу на тренуванні, яка, на її думку, допоможе всім заздрісникам сісти на такий же фірмовий шпагат. Так, артистка замахала ногами в різні сторони і зізналася, що скоро моторошна низка її шпагатів та інших розтяжок обрушиться на Мальдіви.

"Поки божевільні строчать коменти незнайомим особисто людям, я займаюся в залі щодня. А цю вправа рекомендую тим жінкам, які критикують і засуджують мою розтяжку, оскільки самі так не можуть. Мій шпагат не залишає байдужим, це зрозуміло 💪🏻 А попереду Мальдіви і мої шпагати на яхтах. Не знаю, як деякі це переживуть 🤣 А поки, спробуйте повторити! І уявіть, як це може ефектно і сексуально виглядати у вашому виконанні, продемонструйте коханим 😉 Їм сподобається. І, звичайно, чекаю ваших коментарів і порад, як мені потрібно цю розтяжку робити.🤣", - поділилася досвідом Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Настя, а ви завжди міряєте успішність шириною розсунутих ніг і ремонтом «привіт 90ті»?", "Може вам кросворди розгадувати? Теж тренування.... Мізків", "Ви єдина жінка в світі з такою розтяжкою! І шпагати ніхто в світі не робив ні до ні після вас! Браво!!!!!!!", "Яка токсична тітка ця Волочкова. Фу.", "Знову реклама своїх послуг?".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.