Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість розповіла зворушливу новину: її домробітниця народила другу дитину, причому чомусь таємно. Так, артистка вирішила, що Лола просто побоялася її турбувати і зізналася, що дуже дорожить нею.

"Мої дорогі! У нас грандіозна подія! Наша Лола (господиня дому) народила другу доньку!🙏🏻 Причому, мабуть, взяла приклад з мене🤣 «Фігаро там, Фігаро тут!»👍🏼 З'їздила, народила і повернулася, нікому не сказавши!🙈 Не хотіла тривожити і доставляти моїх хвилювань, які я заздалегідь передбачила.. Тепер у нас щасливий дитячий садок😉 Лола, я тобою дорожу і захоплююся!🌺", - зізналася Волочкова. Фолловери взялися коментувати: "Доставляти моїх хвилювань, які я заздалегідь передбачила 🤦Кров з очей...", "Настя вдома не живе чи що,що не в темі хто народжувати пішов,коли повернувся?", "Це все добре. Але де Ви російській вчилися,Анастасія? У дворі з дітьми? Помітно", "Який жах!!! На Росії повернули кріпосне право або це персонально для волочкової кріпаки???!!!".

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.