Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість показала перший трейлер другої частини української еротичної комедії "Свінгери-2", прем'єра якої відбудеться 1 березня. Так, артистка зіграла одну з головних ролей, похвалившись масою сексуальних образів.

"Спойлер замовляли?
Рольові ігри, аєройога, тантричний секс... На знімальному майданчику @swingeri_film з кожним дублем ставало все гарячіше 🔥🔥🔥 СВІНГЕРИ-2 з 1 березня кінотеатрах країни!", - прорекламувала Полякова. Не всі фолловери залишилися задоволені: "Який же морок - це українське кіно . Що в голові у людини , який придумав , сюжет цього фільму . Хіба що піти подивитися на жопу і цицьки Полякової і Астаф'євої. Сумно ....", "Мда... нема слів... Коли ж Україна буде нормальне кіно робити((😭😭😭", "Перший фільм не змогла більше 15 хвилин дивитися... Тепер ще й друга частина вийшла. Адже можуть же хороші фільми знімати, навіщо ось це? Мені чогось аж соромно за нас.", "Олечка як ви підписалися на цю Маячню?(".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.