Популярна українська співачка Тіна Кароль часто ділиться з шанувальниками в соціальній мережі Instagram новими фотографіями і подробицями творчого життя. Також в мережі є кілька фан-сторінок артистки, на яких частенько з'являються її фото. Цього разу співачка показала кадр, на якому позує в спокусливому образі.

На фотографії, яка з'явилася в записі зірки, вона позує у відвертій чорній сукні, яка оголює довгі ноги в чорних панчохах. Як видно на фото, Тіна Кароль під сукню не одягла бюстгальтер і крізь неї просвічуються соски. Поверх сукні артистка наділа рожеве пальто, яке більше нагадує махровий халат.

Тіна Кароль не дивиться в камеру. Вона злегка нагнулася, опустила голову і як би дивиться на свої коліна. Волосся співачки розпущене і спадає на обличчя, на якому видно яскравий макіяж з улюбленою червоною помадою Тіни. Зірка не підписала свою фотографію, залишила лише кілька хештегів. Шанувальники не залишилися байдужі і засипають компліментами нову фотографію Тіни Кароль, а також її спокусливий, чуттєвий образ.

"Що там стрілка на колготках, Тіна?", "Красива і не з пластику", "Занадто гаряче. Дівчина, ви вогонь", "Шикарна", "Аж дух захоплює", "Замерзла напевно", "Дуже гаряче", "Зносиш голову, немає слів", "Колготки класні", "Гарненька і миленька", "Я в шоці", "Божественна", "Наша Королева", "Гаряча", "У Каменських навчилася?", "Краща!", "Красиві ніжки", "Красуня", "Звідки ти така космічна?", "Эндорфины пошли, фантазия пошлит. Оказалось, вокруг тебя весь мир кружит!", - пишуть захоплені шанувальники Тіни Кароль в коментарях до її фотографії.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.uа" писав, що Тіна Кароль показала уривок свого виступу, однак фолловери помітили недобре.