Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів. Цей раз не став винятком – Волочкова знову викликала шквал обговорень у своїх підписників. Але, як не дивно, не через рекламу.

Цього разу Анастасія Волочкова опублікувала пристойне і навіть гарне фото, на якому позує у вишуканому образі, і яким знатно здивувала своїх підписників. Так, на фотографії, яка з'явилася в записі Волочкової, вона позує на сцені з мікрофоном в руках – мабуть балерина співає. На ній вишукане довге плаття бірюзового кольору з мереживом і стразами. Цей наряд підкреслює фігуру артистки і пишний бюст.

У підписі до фотографії Анастасія Волочкова написала: "Я, Люберці, любов. Фото: @luber_foto". Така публікація, звичайно ж, не могла пройти повз уваги підписників балерини, і вони почали активно її обговорювати. Фоловери в захваті від нового образу балерини і пишуть їй компліменти.

"Дуже красива, Анастасія!", "Офігенно! Шикарне плаття, красива Настя!", "Перше фото за кілька років, що радує око!", "Пипець. Вона ще й співає? Бузова 2", "Ви дуже гарна сьогодні!", "Ой, те саме плаття, знамените, падуче", "Яке шикарне плаття!", "Ось чого ми так довго чекали, така жіночна і ніжна", "Фотошоп рулить! І з'явилася талія, і стегна жіночі намалювали", "Мені це не ввижається?", "Шикарно! Таку балерину я б із задоволенням показувала б доньці", - пишуть в коментарях до фотографії Волочкової.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура
Показати ще

Нагадаємо, Волочкова зганьбила батька на весь Instagram, фанати обурені.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що вульгарна Волочкова подалася в монастир.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова показала своїх волохатих друзів.