Моніка Беллуччі опублікувала на своїй сторінці в Instagram новий знімок, який зайвий раз доводить – у 54-річної зірки є ще порох в порохівницях.

На фото італійська кіно-діва відображена у пікантній позі біля ліжка. Вона у високих чорних шкіряних чоботах з відкритим носком і шнурівкою. Образ фатальної спокусниці доповнює дуже коротка вишнева міні-сукня. Виглядає при цьому Моніка просто приголомшливо, а від її примружених очей неможливо відвести погляд.

"Насолоджуйтесь своїм днем", - підписала зірка світлину.

Як видно з фото, сама спокусниця вповні задоволена днем і дуже схожа на кішечку, яка примружилась від задоволення.

Раніше повідомлялося, що 54-річна італійська актриса більше не приховує від публіки своє кохання.

Культова акторка і секс-символ Моніка Беллуччі після важкого розлучення з Венсаном Касселем, довгий час не афішувала своє особисте життя. Проте минуло вже чимало часу і ЗМІ вдалося дізнатися про нового обранця знаменитості. Так, ним став 36-річний художник Ніколя Лефевр. Різниця у віці парочки всього 18 років, зовсім небагато, враховуючи 31 рік різниці між Касселем і його молоденькою дружиною Кунакі.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Про молодого коханого Моніки відомо не так багато. Красень володіє художньою майстернею в Парижі, а від попередніх стосунків у нього залишилася 6-річна донька. Пара почала зустрічатися тільки влітку, але ходять чутки, що зовсім скоро закохані збираються зіграти весілля.

Нагадаємо, папараці з журналу Voici підловили красуню Беллуччі під час пристрасного поцілунку з 36-річним художником Ніколя Лефевром.

Як повідомляв портал Знай.ua, Моніка Беллуччі у інтерв'ю журналістам видання Elle розкрила головний секрет своєї нестаріючої краси.

Також Знай.ua писав, італійська актриса Моніка Беллуччі ще раз довела, що вік не може бути перешкодою стати секс-символом. Моніка з'явилася перед публікою в сексуальному вбранні, не побоявшись також знятися в свої 54 роки у сміливій фотосесії.