Вік нічого не означає, особливо, якщо ви Моніка Белуччі. Так, італійська актриса ще раз довела, що вік не може бути перешкодою стати секс-символом, і з'явилася перед публікою в сексуальному вбранні, не побоявшись також знятися в свої 54 роки у сміливій фотосесії.

Зовсім небагато часу пройшло з тих пір, як італійська актриса прикрасила обкладинку журана журналу IO Donna.


Фотографу Гилес-Марі Циммерман вдалося зняти актрису в спокусливій позі, яка повністю розкриває фігуру актриси.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Нагадаємо, Ратаковскі показала, як прикрасити будинок до Різдва. Собою

Відома американська модель і актриса Емілі Ратаковскі обожнює радувати фоловерів в Instagram пікантними знімками. Нещодавно знаменитість похвалилася тим, як прикрасила будинок до Різдва. Так, у дівчини явно з'явилося святковий настрій, адже тепер поруч із екзотичною пальмою в кімнаті стоїть вбрана велика ялинка.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Полякова звела з розуму коротким латексним сукнею: яка запальничка

Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість показала дуже пікантний кадр з концертного туру "Королева ночі". Так, артистка позувала в коротенькому червоному латексному сукню, виконуючи один з своїх хітів.

Також "Знай.uа" писав про те, що Волочкова схопив переляканого Баскова: моргни, якщо взяла в заручники

Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість зробила спільне фото з давнім другом і коханцем Миколою Басковим. Так, артистка вхопилася за плече співака, зізнавшись їй у коханні.

"З моїм улюбленим Колею": - лаконічно підписала кадр Волочкова. За 18 годин кадр набрав більше 9 тис. лайків. Фолловери не пройшли повз і почали навперебій коментувати побачене, а найбільше їх розсмішило переляканий особа "натурального блондина".