Леся Нікітюк анонсувала своє шоу, при цьому популярна телеведуча зізналася, що воно буде про подорожі по Україні. Про свої плани вона поділилася в новому випуску розважальної передачі "Слава +" на радіо "Люкс FM".

У ході спілкування з журналістом Славою Дьоміним Никитюк зізналася, що випуски будуть робитися не на місці, а в певних напрямках. Це дозволить висвітлити не тільки міста, але і райони, села.

Як розповіла Леся, шоу буде про Україну. Вона додала, що їй дуже хотілося, щоб відома мандрівниця, яка побачила безліч країн, показала в правильному світлі нашу країну, тому як в Україні є і гори, і каньйони, і річки, і просто фантастичні люди.

Телеведуча, як і більшість популярних творчих людей, активно користується Instagram, куди публікує цікаві фото і повідомлення. На прем'єрі української комедії "Секс і нічого особистого" Никитюк вирішила поспілкуватися зі своїми фанатами на відверту тему.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Поділившись позитивним враженням від перегляду фільму, Леся задала питання в підписі до фото про те, яку частину у відносинах займає інтим – 50/50, або 80%? Після цього вона запропонувала всім присутнім дівчатам це обговорити.

Куди більшу популярність мають фото Никитюк у купальниках, які за кілька годин набирають десятки тисяч лайків. Наприклад, знімок телеведучої в одному із заміських клубів в білому купальнику привів всіх фанатів в захват, зібравши за 16 годин понад 90 тисяч лайків. Шанувальники не соромилися писати коментарі, розсипаючись в компліментах.

Знаменитість часто фотографується в повний зріст, хоча скаржиться на нього при цьому. Як розповіла сама Никитюк, до 25 років вона зовсім не носила підбори, щоб не бути ще вище.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що популярна українська телеведуча і Сергій Притула нікого не соромлячись, цілувалися на прем'єрі фільму.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Леся Нікітюк розповіла, що цілувалася з іншими дівчатами і вважає це цілком нормальним.

ТакожЗнай.uа" писав, що Святий Миколай поклав під подушку відомої телеведучої щось солодке, через що вона вся перепачкалась в шоколаді.