Скандальна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram. Знаменитість похвалилася ніжним фото, рекламуючи щіточку для макіяжу. Артистка заявила, що ніколи не зробить пластику, однак, як виявилося, зовсім не нехтує уколами краси. Так, Ольга відповіла на один з коментарів шанувальниці, зізнавшись, що робить процедуру біоревіталізації - ін'єкції гіалуронової кислоти (яку також використовують для збільшення губ і заповнення борозен і нерівностей) для омолодження шкіри і додання їй пружності. Все це звучить надто суперечливо, на тлі того, що ведуча закликає фанаток старіти природно, не вдаючись до зайвих втручань.

"Дехто з вас допитується, як я зберігаю молоде обличчя. Після 35-ти років дійсно шанси занепасти вродою великі. А до пластики лиця я ніколи не вдамся... Тому доводиться наполегливо, двічі на день доглядати за шкірою. Зволожувати, пити вітаміни, ховатися від сонця, щоб не засмагати. І особливо обережно очищати шкіру перед нанесенням макіяжу - не розтягувати її безжалісно, не залишати масних слідів від крему.", - порадила Фреймут. Потім Ольга люб'язно відповіла на запитання однієї з фоловерів:

"Ви можете уявити, щоб королева Єлизавета вийшла на балкон свого Букінгемського палацу з такими великими губами? А в неї гроші є, повірте мені. Вона б могла собі на всі гроші і губи наколоти, і вилиці зробити, і навіть декольте. Але жіночка тримається, не робить цього, бо знаєш що? Красиво старіти – правильно", - раніше доводила знаменитість в "Топ-10 правил справжньої леді".

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ольга Фреймут вирішила показати жіночний образ, прогулюючись в кремовій сукні. Фанатів ж насмішило взуття артистки, а також налякала надмірна худорба.

Також знаменитість додала спільні знімки в Instagram разом з популярною співачкою Іриною Білик. Фанати ж не відразу впізнали Білик на знімках і подумали, що це Майкл Джексон.