Культова американська співачка Мадонна, яку в усьому світі називають "королевою поп-музики" показала фанатам в Instagram знімок з далекого минулого, на якому позує оголеною. Так, на чорно-білому фото артистці всього лише 19 років. Знаменитість також написала історію про те, з якими труднощами їй довелося зіткнутися після публікації відвертих кадрів і зізналася, що в молодості часто працювала з учнями шкіл живопису і фотографії, заробляючи таким чином гроші на життя.

Після того, як Мадонна стала знаменитою, багато подібних знімків були продані чоловічим виданням, в тому числі і Playboy.

"Фотографи використовували мене. Патріархальне суспільство потім спробувало присоромити мене за ці знімки. Я сказала: "Мені не соромно!" Незабаром ця фраза з'явилася в заголовках новин, потім це вилилося в колаборацію Уорхола і Харінга. Я є щасливим володарем чотирьох картин, які мені вручили в якості весільного подарунка. Творчість завжди перемагає!", – голосно заявила Мадонна, адже мистецтво неможливо присоромити.

Як повідомляв "Знай.ua", названі найбагатші співачки світу за версією Forbes. Доходи цих виконавиць здивують багатьох успішних бізнесменів.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще