Популярна українська співачка Тіна Кароль часто ділиться з шанувальниками в соціальній мережі Instagram новими фотографіями і подробицями творчого життя. Також в мережі є кілька фан-сторінок артистки, на яких частенько з'являються її фото. Цього разу співачка показала кадр, на якому позує в спокусливому образі.

На фотографії, яка з'явилася в записі зірки, вона позує у відвертій чорній сукні, що підкреслює витончене декольте артистки. Тіна Кароль сидить на кріслі, закинувши ногу на ногу і поклавши руку на коліна. Її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж. Фотографія, чорно-біла, але від того ще більше ніжна і навіть загадкова.

Артистка не підписала своє фото, залишила лише кілька хештегів. Шанувальники не залишилися байдужі і засипають компліментами нову фотографію Тіни Кароль, а також її спокусливий, чуттєвий образ. Декому здалося, що співачка сумує, і попросили не робити цього.

"Тіна, ви ідеал у всьому! Дуже жіночно і романтично", "Шикарна", "Понурий вигляд", "Любимо фотографуватися, я бачу", "Просто неймовірна, навіть на чорно-білому фото", "Ох, вже ці оченята, як квіти", "Така жіночна", "Все супер! Талант, пронизливі пісні, ви як людина, душевна, але Ваші відверті наряди засмучують. Не хочеться дивитися на вас і порівнювати з цими дешевими вуличними співачками, які весь час оголюються. Ви вище їх", "Суперклас", "Солодка, як тортик", "Краща!", "Янголятко", "Тінка, як картинка", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото Тіни Кароль.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.uа" писав, що Тіна Кароль показала уривок свого виступу, однак фолловери помітили недобре.