Скандально відома співачка Ані Лорак, яка живе і працює в Росії, здивувала появою дочки Софії на вокальному шоу "Голос".

Відповідне фото артистка опублікувала в Instagram після гучної новини про розлучення з чоловіком Муратом Налчаджиоглу.

"Сьогодні моя помічниця Софія допомагала мені на прямому ефірі", - співачка підписала знімок.

Фанати Лорак не очікували побачити зірку разом з дочкою на популярному проекті. Вони впевнені, що у дитини також є шанси стати в майбутньому співачкою.

"Дочка просто супер, дуже музична як запалювала в глядацькому залі, напевно буде артистка!" "Мамина умничка", "А Софія музикою займається?" - пишуть вони.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше ми писали, що скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фото, на яких позує не одна.

На знімках, які з'явилися в профілі Ані Лорак, вона позує в компанії своєї дочки Софії і російських зірок. Судячи з підпису до фотографії, артистка водила дочку на виставу "Лебедине Озеро". У публікації на сторінці Лорак є фото, де вона обіймається з Філіпом Кіркоровим і Яною Рудковською, а також є знімки Лорак з Софією та іншими дітьми.

Також ми писали, що Ані Лорак, яка любить гастролювати по Росії, опублікувала в Інтернеті фотографію дружини прес-секретаря Кремля Дмитра Пєскова. Тетяна Навка на знімку без макіяжу і в звичайному домашньому одязі. Знімок кинув росіян в шок, вони просто не впізнали на ньому відому спортсменку.

Нагадаємо, поки Лорак кличуть на гастролі в рідну Україну, вона розважає росіян.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лорак освистали за дивну зачіску.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лорак обмоталася клейонкою і дякує за кліп, а шанувальники називають його "фуфлом".