Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фото, на яких позує не одна.

На знімках, які з'явилися в профілі Ані Лорак, вона позує в компанії своєї дочки Софії і російських зірок. Судячи з підпису до фотографії, артистка водила дочку на виставу "Лебедине Озеро". У публікації на сторінці Лорак є фото, де вона обіймається з Філіпом Кіркоровим і Яною Рудковською, а також є знімки Лорак з Софією та іншими дітьми.

Як видно на фотографіях, Кароліна повела дочку в театр в джинсах і чорній толстовці. А дівчинка одягнена в чорні спортивні штани і червону кофту, а її волосся заплетене в кіски. У підписі до фотографії Ані Лорак написала: "Спасибі @rudkovskayaofficial і @plushenkoofficial за неймовірну, гарну виставу #ЛебединоеОзеро. Це справжнє диво! Дивитися всією сім'єю!".

Користувачі засипають Лорак і її дочку компліментами, побажаннями і зізнаннями в коханні. Тим часом українці, які підписані на артистку в Instagram, нагадують їй, що вона зрадила Україну і розважає росіян, коли в країні йде війна з Росією. Деякі також дорікнули Лорак в тому, що в гонитві за славою і грошима вона втратила чоловіка.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Красива і чудова", "Ані, ти лялечка! Так тримати. І донька мамина гордість і улюблене сонечко", "Татова донька", "Які ж ви всі гарні", "Мамина лялечка", "Які прекрасні", "Сонечка так підросла. Принцеса", "Гарна дівчинка! Красива Ані!", "Кароліна, повертайтесь в Україну! Ми за вами сумуємо", "Обожнюю Ваші фотки з Сонею", "Яка пара! Філіп не лови гав", "Де Мурат?", - пишуть в коментарях до фото Лорак.

Нагадаємо, поки Лорак кличуть на гастролі в рідну Україну, вона розважає росіян.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лорак освистали за дивну зачіску.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лорак обмоталася клейонкою і дякує за кліп, а шанувальники називають його "фуфлом".