Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фото, на яких позує не одна.

На знімку, який з'явився в профілі Ані Лорак, вона позує в компанії своєї дочки Софії. Як виявилося, артистка привела доньку на російське шоу "Голос", в якому вона сидить як член журі. За словами Лорак, дочка допомагала їй під час прямого ефіру. На фотографії вона сидить у кріслі тренерів, а дочка стоїть поряд з нею.

Для зйомок чергового ефіру російського шоу, Ані Лорак обрала чорний шкіряний костюм, який складається зі скіні і піджака, під яким чорний топ. На ногах артистки чорні човники на шпильці. Софія ж одягнена в щось світле, а її волосся заплетене в кіски з білими бантиками. Обидві дивляться в камеру, мама обіймає дочку за плечі.

У підписі до фотографії Ані Лорак написала: "Сьогодні моя помічниця Софія допомагала мені на прямому ефірі. #anilorakvoice7 dress by @louvery_official". Шанувальники не залишилися байдужими і почали обговорювати нову публікацію на сторінці зірки. Однак думки фоловерів розійшлися. Одні пишуть компліменти артистці і її дочці, інші дивилися ефір і кажуть, що дівчинка там не дуже добре себе проявила, а деякі турбуються, що Софія пропускає школу. Частина підписників заявляє, що дівчинка схожа на маму, а інші запевняють, що вона копія тата, з яким Лорак, судячи з чуток у пресі, розлучається.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, поки Лорак кличуть на гастролі в рідну Україну, вона розважає росіян.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лорак освистали за дивну зачіску.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лорак обмоталася клейонкою і дякує за кліп, а шанувальники називають його "фуфлом".