Знаменитий репер-ювелір Бен Боллер подарував Ілону Маску, генеральному директору Tesla, ексклюзивне кільце вартістю $37000. Про це пише Business Insider.

Ілон Маск
Ілон Маск

За словами ювеліра, Илоном Маском захоплюється він сам і його діловий партнер Пол Уолл.

"До вашого відома, у нас обох є Tesla Model X і ми обидва цінуємо те, що ви зробили для американців і всього світу. Ми дякуємо вам за те, що ви дали майже 50 000 робочих місць американцям і знову зробили США серйозним гравцем в автомобільній промисловості", - написав Боллер.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Платинове кільце інкрустовано рубінами і діамантами.

Боллер робив ювелірні вироби для безлічі американських зірок хіп-хопу. Серед них - Каньє Уест, Дрейк, Снуп Догг, The Black Eyed Peas, Мерайя Кері.

"Зазначу, що я нікому не дарував прикраси за всю свою кар'єру", - підкреслив Боллер. Як відреагував на цей щедрий жест Ілон Маск, поки невідомо.

Раніше повідомлялося, що відомий бізнесмен розповів про ймовірну зацікавленість придбанням заводів GM у разі їх закриття або невикористання.

Засновник Tesla Ілон Маск сказав, що компанія може придбати кілька заводів, які планує закрити General Motors (GM).

"Можливо, ми будемо зацікавлені, якщо GM збирається продавати заводи або не буде їх використовувати", − зазначив Маск.

Він також вказав, що Tesla не боїться конкуренції з GM, яка закриває заводи в США і концентрується на випуску електромобілів.

Раніше повідомлялося, що копи Швейцарії пересядуть на Tesla, поки українці задовольняються Гройсман-експресом. Інформація про закупівлю семи електричних автомобілів вартістю 124 тисячі євро кожен був опублікований ще в березні 2018 року, але перші три машини прибули тільки зараз.

Потужність двигуна такого авто становить 525 кінських сил, а максимальна швидкість автомобіля - близько 230 кілометрів на годину. Для того, щоб в машині не сіла батарея, в місті буде встановлено шість електрозаправок.

Нагадаємо, учені вирішили "перекроїти" кордон космосу.

Також Знай.uа", Мей Маск розкрила свої секрети.

Також Знай.uа" писав, що глава NASA поставив Маску жорсткий ультиматум.