Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Сєдокова, яка живе і працює в Москві, часто радує шанувальників новинами свого життя в Instagram. Співачка не втрачає можливості похвалитися в мережі своїми соковитими формами, і кожен раз публікує знімки, на яких позує у відвертих вбраннях.

Так, в цей раз Сєдокова не зрадила своїм принципам і опублікувала відверте фото, хоча і скромніше попередніх. На знімку багатодітна мати Анна Сєдокова позує в спокусливій чорній сукні з дуже глибоким декольте. Її волосся розпущене і м'якими хвилями спадає на плечі, а на обличчі яскравий макіяж з акцентом на губи, які співачка нафарбувала червоною помадою.

У підписі до фотографії артистка написала цитату відомого поета Оскара Уайльда. "У житті немає нічого складного. Це ми складні. Життя – проста штука, і в ньому чим простіше, тим правильніше. – Оскар Уайльд. Так що просто живемо простіше, дівчатка". Геолокація до фото свідчить про те, що Анна Сєдокова перебуває в російському Ростові-на-Дону. Шанувальники Сєдокової не залишилися байдужими і почали активно коментувати фотографію. Зірку засипають компліментами, але деякі фолловери вважають, що їй варто бути скромніше.

"Ви найкраща, мила і добра і найкрасивіша! Побачити Вас в живу так хотілося дуже давно, а обійняти навіть і не снилося!", "Це вона собі походу сказала", "Анюта, яка Ви красива! Розкішна. Щастя Вам мила", "Сьогодні Вас бачила в живу. Ви просто красуня", "Шикарна, очі просто чарівні", "Як же Ви прекрасні", "Одна з найкращих фотографій Анни Сєдокової на весь час", "Погляд заворожує...", "Блін, одні губи", "Яке плаття! І ви звичайно Анна чарівні", - пишуть в коментарях до фото Сєдокової.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, розпусна Сєдокова здивувала шанувальників новорічним фото.

Ранее портал "Знай.ua" сообщал, что Седокова посвятила статью хейтерам.

Також портал "Знай.uа" писав, що Седокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".