Собчак заявила про неприпустимість втручання в особисте життя її сім'ї.

Відома російська телеведуча, журналістка і екс-кандидат на пост президента РФ Ксенія Собчак підігріла чутки про те, що вона розлучається з Максимом Віторганом. Двозначний посаду вона опублікувала у своєму Instagram, попросивши фанатів і хейтеров не втручатися в її життя.

Ксенія Собчак
Ксенія Собчак

"Подивіться на цю пораду. Може бути, ви не в змозі зрозуміти його відразу, але це послання дуже просте. Це послання таке: не втручайтеся. Це послання таке: не судіть. Це послання таке: ви ніхто, щоб змінювати когось іншого. Це не ваша справа. Ви не призначені робити це. Живіть своїм життям і дозволяйте іншим жити їх життям. Нехай у кожного буде свобода робити своє", — пише Ксенія.

Нагадаємо, П'яну Собчак застукали за зрадою чоловікові: все відбувалося у нього на очах

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Схоже, що з популярної сімейної пари Ксенії Собчак і Михайла Віторгана утворився трикутник, любовний. Справа в тому, що в соцмережах росіяни повідомили про те, що між Ксенією Собчак і артистом театру Костянтином Богомоловим виник роман.

"У мене батьки у Відні живуть. І тут вони вийшли погуляти 2,5 тижні тому. Перед ними йшла пара і самозабутньо цілувалася. Підійшли, стали обганяти, а це Ксюша з Богомоловим", - написала одна з користувачів мережі.

Шанувальники засумнівалися, чи це не було помилкою, так як в темряві люди могли й помилитися, сплутавши парочку з кимось іншим.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" "Трішечки з'явиться животик", - Собчак вивалила всю правду про вагітність

Популярна російська телеведуча, а віднедавна ще й політик, Ксенія Собчак, розповіла всю правду про свою вагітність.

Знаменитість розговорилася в ефірі авторської програми Регіни Тодоренко на каналі "П'ятниця". Журналістка заявила, що чутки про поповнення в її родині абсолютно безпідставні.

Також Знай.uа" писав про те, що Ксенія Собчак розповіла, як їй вдалося пережити домашнє насильство: "У нас сталася сварка в машині, і він почав мене бити"