Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже дивним вбранням, яке купила спеціально для премії "Людина року". Перед подією артистка не забула забігти до стоматолога прямо в прозорій сукні, щоб швидко підлікувати зуби за рекламу.

"Я так все життя боялася зубних лікарів...🙈 Але вже 5 років я щаслива, що знайома з Артавазом і його приватною стоматологічною клінікою. У це місце приходиш в будь-якому настрої, зустрічають по-домашньому, а йдеш з посмішкою і гарною! Навіть захотілося переодягнутися в сукню. адже І в цій клініці жодного разу я не відчула ніякого болю! Ні краплі!🙏🏻 Артік, Іринка, Ангеліна, дякую за все!!!❤️", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери були нажахані: "Дівоньки - красуні!!!Підкажіть срочнА місця, де такі сукні беруть???Мені срочнА треба!!!Завтра до стоматолога, а я без лука,як на третій фотці!!!😢😢😢😂😂😂", "Чому немає шпагату на стоматологічному кріслі😂😂😂", "Ну тут я вже не можу промовчати. Білизна!!!! Хіба таку білизну надягають під сукню з відкритою спиною. Ну що ж це таке, не естетично!! В голові не вкладається, медійна ж ніби як особистість...", "Відображення в дзеркалі..... зворотна сторона медалі!!!".

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.