Студія "Квартал 95" на офіційній сторінці в Facebook попередила про фейкову сторінку під виглядом Володимира Зеленського. Про це в неділю, 24 грудня, повідомило видання "Бізнес.Медіа" з посиланням на заяву кварталівців в мережі.
У зверненні студія "Квартал 95" закликав звернути увагу на те, що в мережі зареєстровано фейковая сторінка під виглядом актора Зеленського: "УВАГА, ФЕЙК! Друзі, не додавайте в друзі і не підписуйтесь самі на цей фейковий аккаунт: https://www.facebook.com/profile.php?id=100031733859021"

ВНИМАНИЕ, ФЕЙК! Друзья, не добавляйте в друзья и не подписывайтесь сами на этот фейковый аккаунт: https://www.facebook.com/profile.php?id=100031733859021

Geplaatst door Студия "Квартал 95" op Maandag 24 december 2018

Прихильники пов'язують цю ситуацію в контексті майбутньої передвиборчої компанії як атаку конкурентів.
"Ну як вибори на носі, а ВІН так і не сказав йде чи ні. А так парочку профілактичних вкидань оформити", - написав Олександр.
"Навіщо вони це роблять, у чому підступ!?", - запитав Анатолій.
Нагадаємо, раніше український артист і лідер студії "Квартал 95" Володимир Зеленський в ефірі українського телеканалу у відповідь на запитання розповів про свої передвиборчі плани в 2019 році. Під час інтерв'ю Зеленському задали питання "чи артист балотуватися в 2018 році". На що Зеленський відповів: "Точно ні". Також знаменитий гуморист додав, що щодо його рішення про участь у виборах Президента України він точно скаже в наступному році.

Нагадаємо, Зеленський загнав себе у пастку: повернутися у коміки не зможе, для нього це шанс.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський заявив про президентство. За словами Зеленського, подібні благодійні ініціативи – не новинка.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Знай. ua писав, що Зеленський сказав, хто повинен очолити Україну. Шоумен назвав основна якість, якою повинен володіти президент.